Çocuk Parkına şehit polis memurunun adı verildi

Köprüköyü'ndeki çocuk parkına Muş' ta şehit olan Şehit Polis Memuru Hüseyin Gül'ün adı verildi. Şehit polisin parka adının verilmesi nedeniyle düzenlenen törene, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın yanı sıra Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü Yücel Gül, Şehit Hüseyin Gül'ün ailesi, ve vatandaşlar katıldı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Köprüköyü'ndeki çocuk parkına Muş' ta şehit olan  Şehit Polis Memuru Hüseyin Gül'ün adının verilmesi töreninde yaptığı konuşmada 'Bu vatan için gözlerini bile kırpmadan şahadete yürümüş bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.' dedi. Başkan Çelikcan Şehit Polis Memurunun annesine plaket verdi. Annesi ise Başkan Çelikcan'a çiçek verip duyarlı davranışı için teşekkür etti.

 

Köprüköyü Mahallesi'nde yapılan törene Başkan Çelikcan'ın yanı sıra Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü Yücel Gül, Şehit Hüseyin Gül'ün ailesi, ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah cennette yerini bulmuş olan evladımız annesine de şefaatçi olur. Cenabı Allah iki cihanda mutlu eder.

 

Gazilerimiz ve şehitlerimiz olmasa ülkemiz bu günlere gelemezdi. Bizler buralarda rahatça konuşabiliyorsak, yaşabiliyorsak önce Allaha, sonra şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Allah onlardan razı olsun. İsmini burada yaşatacağız. Parkımızı daha iyi koşullara getirerek anısını en iyi şekilde yaşatacağız. Ben bütün şehitlerimize ve gazilerimizi tekrar şükranla anıyoruz. Geride  kalanlara sabır diliyorum.' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü Yücel Gül bu anlamlı etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek 'Ülkemizin güvenliği için canlarını feda eden bütün şehitlerimize minnettarız. Şehitlerimizin adını parklara, okullara, köprülere vs. verip yaşatan duyarlı yöneticilere teşkilatımız adına teşekkür ediyorum.' dedi.

 

Şehit Polis Memuru Hüseyin Gül'ün annesi Meliha Gül hem çok gururlu, hem çok üzgün olduğunu belirterek ' Devletimiz, milletimiz sağ olsun. Allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ben burayla teselli buluyorum. Başkanımıza bu duyarlı davranışı için teşekkür ediyorum.' diyerek memnuniyetini belirtti.