Bayram: ''CHP Bayrağını Yüreğir Belediyesine dikeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram'ı partilileri adeta bağrına bastı. Yoğun ilgiye maruz kalan Orhan Bayram, seçimi kazanacaklarını öne sürerek herkesin desteğini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, Yüreğir İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Partisinin Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri , Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları İlçe parti yöneticileri ve mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Orhan Bayram yoğun ilgi gördü.

“SEÇİMİ AÇIK ARA KAZANACAĞIZ”

CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün,  parti rozetini taktığı Orhan Bayramı kutlayarak başarılar diledi. Partisinin Yüreğirde seçimi kazanacağını n altını çizen Turgut Üstün, “Orhan Bayram, partimizde uzun yıllar politika yaptı. Üstlendiği her görevi başarıyla yerine getirdi. Adana'da İl Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan, gençlik kolları genel merkez yöneticiliğine kadar CHP çatısı altında çeşitli kademelerde görev üstlendi.  Genel Merkezimizin adayımız olarak belirlediği Orhan Bayram, partimizin içerisinden gelen, emek sarf eden birisidir. Bizler kendisi ile birlikte Yüreğirde seçim kazanmak içim çalışacağız. Sizlerden de gereken desteği daha çok vererek Yüreğir Belediyesine CHP bayrağını birlikte dikeceğiz.” Dedi.

“YÜREĞİRLİ  HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Yüreğir İlçesinin iyi yönetilmediğini öne süren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram,Yüreğir İlçesini yönetenlerin Yüreğir İlçesinin ileri gitmesi noktasında üzerine düşen görevi yapmadığını ifade etti. CHP nin Yüreğir İlçesi başta olmak üzere Adana ve Türkiye genelinde başarılı olması için sosyal demokratları tek yürek tek ses mücadele etmesi gerektiğini hatırlatan Orhan Bayram, “ Yüreğir ilçesinde insanları din, dil, ırk , mezhep ve memleket ayırımı yapmadan hizmet edebilmek için geliyoruz. Yıllardır üvey evlat muamelesi gören Yüreğir’in çehresini değiştirmek için  geliyoruz. Adana ve Adanalı herşeyin en iyisine layık. Kentimizin hak ettiği bir yerel yönetime kavuşması da ancak ve ancak CHP'nin yerel yönetimlerde işbaşına gelmesiyle mümkündür. Bunun için hepimiz çok çalışacağız. Seçimi kazanacağız. “ diyerek her zaman partililerinin emrinde olduğunu vurguladı.